lauantai 8. marraskuuta 2014

Aloitin blogin ystävien pyynnöstä.

Hei!
Olen puolankalainen puoliaktiivinen valokuvaaja. Valokuvausta olen harrastanut aktiivisesti vasta muutaman vuoden tähän palaan. Joskus vuosikymmeniä sitten harrastin sitä jonkin verran, mutta elämä vei ja harrastus jäi.
Kävin vuonna 2009- 2010 erä- ja luonto-oppaaksi. Siellä valitsin luonnon katselu ja kuvaus suuntautumis- jaksokseni. Kuljin luonnossa pienen kameran kanssa ja innostuin lähtemään opiskelemaan valokuvausta Limingan taidekouluun. Kun järjestelmäkamera alkoi tulla tutuksi ostin itselleni oman kameran "joululahjaksi" 2012.
Nyt kamera kulkee mukana lähes aina vapaa-ajallani. Tosin vapaa-aikaa ei tunnu olevan tarpeeksi. Tämän sivuston tarkoitus on jakaa omia kuvia, kun sitä on niin kovasti pyydetty. Minulla on jo muutamia kuvia Puolangan kameraseuran sivuilla.
Kuvat tulevat varmaan olemaan enimmäkseen luontokuvia, vaikka muukin kuvaus kiinnostaa. Lähinnä tavotteenanai on saada mielenkiinoisia taidekuvia, mutta tavoite on vielä saavuttamatta.

Ensimmäiseksi kuvakseni laitan "omakuvan" . Teoksen nimi on kuoleman pelko. Se on ensimmäinen näyttelyssä ollut kuva. Kuva on otettu yhdellä otolla. Siinä ei siis ole kahta kuvaa päällekäin kuten monet ovat luulleet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Klikkaa kirjekuorta ja kirjaudu omaan sähköpostiisi. Kommentti tulee siis sähköpostiini ja kommentti osassa näkyy vain lähettäjän nimestä tai oman asetuksesi mukaan.