sunnuntai 5. kesäkuuta 2016

"Tölökkäpoikue"

Hienolle päivälle hieno lopetus!
Olin valmistumis- ym.juhlissa ja oli lämminhenkiset juhlat. Emäntä oli laittanut taas kerran pöydän notkolleen herkkuja jos jonkin soirttista. Päivä oli tuulinen, mutta aurinko paistoi lähes koko ajan, mutta sadettakin tuli sen verran, että tulevaa onnea riitti. Minä varmistin vielä sirpaleilla onnea....

MEnimme juhlien jälkeen saunomaan. Ilma oli jo muuttunut enimmäkseen sateiseksi, mutta kun sade taukosi, niin tölökkäperhe (telkkäperhe) ilahdutti MEitä. Ne uivat aivan rannan tuntumassa. En saanut siitä kuvia, kun heinä esti tarkennuksen. Minua harmitti, kun emo huomasi minut ja linnut säilähtivät ja lähtivät karkuun. Ei ollut tarkoitus säikäyttää. Onneksi ne kuitenkin rauhoittuvat pian eikä pahempia traumoja tullut. Emo aloitti sukeltelun aivan rauhassa meidän rannassa. Ilta oli pimeä, joten minun täytyy mennä uudelleen aurinkoisella ilmalla, jospa sitten tulisi uusi kuvaus mahdollisuus.
Säikäytin perheen vahingossa liikkeelle.

Emon luona turvassa


Pikkuhiljaa alkoivat erkaantua toisistaan.Onneksi emo totesi, että en ole vaarallinen ja jatkoi sukeltelua kaikessa rauhassa.

Linnut pyörivät rannalla myöhään iltaan.

Sadekuuroja oli koko illan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Klikkaa kirjekuorta ja kirjaudu omaan sähköpostiisi. Kommentti tulee siis sähköpostiini ja kommentti osassa näkyy vain lähettäjän nimestä tai oman asetuksesi mukaan.