keskiviikko 21. syyskuuta 2016

Syksy etenee

Työt alkaneet ja metsän sato houkuttaa. Valokuvaaminen jäänyt vähemmälle, mutta kamera kulkee usein mukana. Eilenkin otin työmatkalle kameran mukaan. Toiveena oli kuvata lampaita ilta-auringossa, mutta aurinko jäi pilven taa. Viikonloppuna kävin Ahvenlammella, kun sain vinkin paikasta. Lampi oli märän suon ympäröimä, mutta todella mukavan oloinen paikka. Lintuja en tosin nähnyt, mutta nytpähän tiedän että kannattaa käydä muulloinkin. Muuten kuvaaminen on keskittynyt kotipihalle.
Kokeilin ääriviiva kuvausta, mutta lentokuvat eivät onnistuneet haluamallani tavalla. Jäipähän taas haastetta. Tässä yksi pönötys. Taustalta olisi pitänyt häivyttää vaalea kohta pois, mutta päätin jättää sen sinne.

Taitaa olla viimeisimpiä perhosia, jotka tälle vuodelle lentää.
Rajasin linnun kuvan alareunaan. Ajatuksena, että lintu katsoo kuvan ulkopuolella jotakin. Vanhan opin mukaan rajaus on väärä, mutta minähän haluankin rikkoa vanhoja oppeja aina välillä.


Tätä lintua seurasin ja puhutin sen käydessä lintulaudalla. Se tottui minun ääneen eikä väittänyt siitä enää. Se jatkoi vain ruokailua. Välillä vain meni lepäilemään omenapuun oksalle.

Oikean puoleninen yksilö oli aika ärhäkkä. Se pukki toiset pois, kun ruoho on aina parempaa toisen paikalla.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Klikkaa kirjekuorta ja kirjaudu omaan sähköpostiisi. Kommentti tulee siis sähköpostiini ja kommentti osassa näkyy vain lähettäjän nimestä tai oman asetuksesi mukaan.