sunnuntai 29. syyskuuta 2019

Pyssykulju, Hepoköngäs, Paljakan luonnonpuisto jne

Tänä viikonloppuna sain ystävän seuraksi patikoimaan. Perjantaina kävimme kiertämässä Pyssykuljunlenkin, jonka jälkeen nuotioilua. Vielä oli virtaa ja kävimme Hepokönkäällä geopolulla. Ilta menikin mökillä syöden, saunoen ja hyvästä seurasta nauttien. Revontulia olisi ollut taivaalla, mutta pilvet peittivät ainakin nukkumaan mennessä taivaan rannan.
Lauantaiaamuna järvi oli tyyni ja ilma selkeä. Säätiedotus oli lupaillut puolipilvistä. Iloitsimme ennusteesta. Sää kuitenkin muuttui usvaiseksi ja koko päivän oli pilvinen sää. Patikointiin ilma oli mitä mainioin, mutta kuvatessa valon vähyys asettaa omia haasteita. Suuntasimme Paljakkaan ja siellä luonnonpuistoon. Sunnuntaina palauttavaa lenkkiä mökillä ja Leppälän suunnalla. Suppilovahveroita oli tarkoitus poimia, mutta eipä niitä löytynytkään vakiopaikoilla.

PYSSYKULJUGEOPOLKU
Geokätkö löytyi.
VÄLILLÄ LOITTORENGASKUVIAKINHEPOKÖNKÄÄLLÄ
 MÖKILLÄ PALJAKAN LUONNONPUISTOPolun pituudeksi oli ilmoitettu 6 km, mutta kaatuneet puut ja myrskytuhojen vuoksi polku oli paikoin hidaskulkuista. Matkaa taitaa ollakin 7,5 km.

MÖKKISAUNA KUTSUU TAAS PEHMITTÄMÄÄN VÄSYNEITÄ JALKOJA

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Klikkaa kirjekuorta ja kirjaudu omaan sähköpostiisi. Kommentti tulee siis sähköpostiini ja kommentti osassa näkyy vain lähettäjän nimestä tai oman asetuksesi mukaan.