torstai 17. marraskuuta 2016

Tietokoneongelmia

Tietokoneet ovat hyvä keksintö, mutta välillä verenpaine joutuu koetukselle, kun ne eivät toimi. Windows10 jälkeen huumori on joutunut koetukselle. Päivitys hävittää ohjelmia ja koneesta on tullut etana. Kameraa olen kuitenkin ulkoiluttanut niin ulkona kuin sunnuntaina konsertissakin.
Puolangalla talkoovoimin järjestetty tangokonsertti on hieno osoitus siitä, että jos halua on, niin omaa aikaa käytetään itselle tärkeän asian puolesta. Itse en ole suuri tangon ystävä. Se ei estänyt minua kuitenkaan nauttimasta hienosta tunnelmasta ja todella taitavista tekijöistä. Lauantaina kävin opiskelemassa tangon tanssimistakin. Viime kerrasta onkin aikaa noin 15 vuotta. Ennen niin innokas vanhojen tanssia on laiskistunut lähtemään minnekään lavoille. Kylläpä oli taito ruostunut. Ähkykin tuli tangoon....Välillä joku valssi tai rokkikin olisi tehnyt poikaa....
Laittaessani kuvat tänne voin tehdä väärin. Olen saanut  luvan levitykseen toisen käden kautta.
Pitäähän se lempitiainen taas laittaa kuviin. Viikonloppuna oli aivan ihana ilma ja valo.

Kuusitiainenkin asettautui kuvattavaksi, mutta silmänsä se jätti varjoon.


Käpytikka on yksi suosikeistani lentokuviin.


Valokuvaaminen ilman salamaa kaukaa on aika haasteellista. Niinhän se hämärähomma aina on.
Johanna Piipponen

Marko Tuovinen

Heikki Koskelo

Tanja Oguntuase

Pekka Mikkola

Johanna vaihtoi mehonkin esiintymiensä välissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Klikkaa kirjekuorta ja kirjaudu omaan sähköpostiisi. Kommentti tulee siis sähköpostiini ja kommentti osassa näkyy vain lähettäjän nimestä tai oman asetuksesi mukaan.