torstai 8. joulukuuta 2016

harmaata talvisäätä

Talvi on tullut meillekin oiken kunnolla. Lunta on noin 30- 40cm. Pakkaset hellittivät, tiistaina oli -27 C pakkasta ja eilen meni 0 tienoille. Harmaata on ollut pari päivää. Kuulaalla pakkaspäivällä ulkoillessa kamera ei ollut mukana, joten kaunis auringon värjäämä taivas jäi vain pään kovalevylle...
Näin tänään pyrstötiaisparven. Ihailin niitä läheltä, mutta kameraa ei ollut mukana. Hakiessani kameran, niin ne piilottelivat pensasaidan takana. Ehdin saada yhden huonon kuvan. Laitan sen tänne, koska se on ensimmäinen kuva kyseisetä linnusta.


Tie loppuu harmaassa säässä. Tässä kohtaan eräs oli säikähtänyt tuiskuilman jälkeen, että tie loppuu. Maisema oli ollut kokonaan valkoinen ja tie oli näyttänyt päättyvän tyhjään. Jyrkkä alamäki alkaakin tästä. Kuva on kuukauden takaa. Nyt on lunta reilusti. Samaa harmautta vain tänäänkin.

Ensimmäinen ja ainut kuva pyrstötiaisesta.
Aurinko pilkisti pakkaspäivänä hieman.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Klikkaa kirjekuorta ja kirjaudu omaan sähköpostiisi. Kommentti tulee siis sähköpostiini ja kommentti osassa näkyy vain lähettäjän nimestä tai oman asetuksesi mukaan.