perjantai 26. elokuuta 2016

KUVIENI KOPIOINTI

Nyt on tullut esille sellainen harmittava tieto, että kuviani on kopioitu blogistani.
Toki on ihana, että jotkut ihmiset pitävät kuvistani. Osa haluaa ne omikseenkin. Mikäli joku haluaa kuvani, niin se onnistuu kun sopii niistä kanssani. Kuvien kopiointi ilman lupaani on laitonta. Minulla on blogissa kuvien laatu ollut sellainen, että printitkin ovat niistä onnistuneet. Jatkossa tulen heikentämään kuvien laatua sellaisiksi, että printit muuttuvat pikselimössöksi. Sen seurauksena myös blogikuvatkin muuttuvat huonommiksi. Tulen laittamaan kuvat eräälle kuvanmyynti sivustolle. Siitä myöhemmin.
Toivottavasti noudatatte tekijänoikeuttani jatkossa. Kiitos kaikille jotka sitä ovat noudattaneet tähänkin mennessä.
Aion jatkaa ainakin toistaiseksi myös blogiani riskistä huolimatta. Blogini on julkinen ja sitä saa jakaa. Edelleenkin kirjoitan vain suomeksi ja lupaan jatkossakin kirotusvirheitä......Kommentit menevät edellenkin suodatuksen kautta. Muut kuin suomenkieliset kommentit menevät valitettavasti automaattisesti roskapostiin ja sieltä 30 päivän kuluessa hävitykseen.

Hyvää syksyä kaikille seuraajilleni. Toivottavasti innostutte itsekin valokuvaamaan. Toivottavasti ilahdutan edes joitakin ihmisiä kuvillani.

Tässä matalemmalla laadulla oleva kuva. Koneella näkyy jo rakeisuutta, mutta printti tulee olemaan rakeinen. Mikäli vielä tapahtuu kopiointia, niin huononnan laatua vielä tästäkin.

Minun blogiani on käynyt katsomassa eri ihmiset eri linkkien kautta ympäri maailmaa. Eniten suomalaiset ovat käyneet blogissani. Seuraavat yhdeksän maata jonka kansalaiset ovat käynneet sivustoillani. Yhdysvallat, Venäjä, Saksa, Ranska, Ukraina, Ruotsi, Iso-Britania, Kiina ja Romania. Erikoisimmat vierailijat ovat minusta olleet joiltakin pieniltä Tyynenmerenpieniltä saarilta. Katselijathan voivat osua sivuilleni vahingossakin ja osa ovat automaatteja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Klikkaa kirjekuorta ja kirjaudu omaan sähköpostiisi. Kommentti tulee siis sähköpostiini ja kommentti osassa näkyy vain lähettäjän nimestä tai oman asetuksesi mukaan.