tiistai 23. elokuuta 2016

UKK-reitti

Kuljin viime torstaina pätkän UKK-reittiä jatkaen sieltä Leppälään. Minulla on ollut tarkoitus kulkea koko UKK-reitti tämän kesän aikana, mutta se vain on jäänyt. Aika vain on mennyt niin nopeasti kaikkea kivaa tehdessä tai sade ei ole innostanut kulkemaan. Jos joku haluaa lähteä mukaani jollekin reitin osuudelle, niin ota yhteyttä. Tarkoitus on vielä ennen lumia käydä muutamalla pätkällä. Lisäksi aion mennä Joukokylään Kempasvaaran polulle.
Reitiltä löytyy tälläinenkin ihan pieni putous.

 Torstaina oli saunomista tiedossa, joten en jäänyt Markonpalon laavuun pitämään tulia. Perjantaina sitten meimmekin erään ystäväni kanssa nauttimaan nuotiosta nokipannukahvineen.
 Jos haluat lukea reittiselostuksen, niin sen olen tallentanut www.puolangankameraseura.blogspot.fi sivulle.

Markonpalon laavulta jatkoin matkaani Jänislammin kautta Leppälään. Olo oli taas niin tyytyväinen. Olen onnekas. Minulla on ihana asuinalue ja mikä vielä parasta. Saan elää siellä usean upean ihmisen läheisyydessä.
Leppälän pihalla oli "äitilintuni" punarinnan poikanen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Klikkaa kirjekuorta ja kirjaudu omaan sähköpostiisi. Kommentti tulee siis sähköpostiini ja kommentti osassa näkyy vain lähettäjän nimestä tai oman asetuksesi mukaan.