lauantai 20. toukokuuta 2017

Halkohommissa mökillä

Menin halkohommiin mökille. Autolla ei vielä päässyt perille lumen vuoksi. Toissapäivänä ranta oli jo sulanut, joten sunaan saa vettä. Telkkäpari oli uimassa kun menin rantaan. Ne lähtivät heti lentoon. Minua harmitti kun olin säikytellyt ne.  Tavipari laskeutui rantaan myös. Yritin olla liikkumatta, mutta ne huomasivat minut heti joten niidenkin levähdys jäi vain hetkelliseksi.  Lintukonsertti oli melkoinen. Kuvia vain vähän, kun piti kirveshommissa olla.... Ensin oli pilvistä, mutta sitten aurinko paistoi ihanan lämpimästi. Ensimmäiset perhosetkin lensivät.
Tavipari laskeutui rantaan juuri kun menin mökille. Hetki vain ja heti lentoon. En saanut kunnon kuvaa, kun kamera ei ollut valmiina.

Kirveellä pilkkominen on vielä minulla opetteluvaiheessa.  Jotakin sain kuitenkin aikaan. Puissa oli vain paljon oksia. No kunto kohosi ja hiki virtasi. Osan puista päätin jättää paremman puoliskon hommiksi.

Evästauolla liro ??? etsi myös syötävää rannasta.

Toivottavasti tämä pari päättää pesia meidän pönttöön. Pöntön kohdalta ne lähtivät ja palasivat.

Kirkonkylällä leppälinnut valtasivat yhden pöntön. Yksi kävi talon vierellä kaiteella olevassa pöntössäkin. Kirjosieppo on myös ilmaantunut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Klikkaa kirjekuorta ja kirjaudu omaan sähköpostiisi. Kommentti tulee siis sähköpostiini ja kommentti osassa näkyy vain lähettäjän nimestä tai oman asetuksesi mukaan.