perjantai 1. huhtikuuta 2016

KOIRA

Minulla käväisi kylässä KOIRA, siis koira isolla kirjoitettuna. Tästä koirasta on pidetty huolta. Onneksi tunnen montakin koiraa, jotka elävät koiran elämää niin kuin pitääkin.

 Itse en tule koskaan laittamaan koiraa enkä muutakaan eläintä. Jos pystyisin/haluaisin laittamaan koiran tai muun eläimen, en ole varma olisikko minulla tarpeeksi aikaa ja kiinnostustakaan. Luonnon eläimet ovat minulle sopivia. Niitä voi ihailla, mutta ei vaadi sellaista sitoutumista jollasti vastuullinen eläimen pito vaatii.
 En voi ymmärtää, kun ihmiset laittavat kotieläimiä, mutta eivät jaksa panostaa niihin tarpeeksi (ylilyöntejäkin on olemassa). On se surullista huomata eläimiä jotka ovat suurimman osan ajastaan yksin.

Tässä otos ilmeistä vieraastani, joka odotti ulkona hiljaa kun emäntänsä kävi sisällä. Jotku sanovat, että pystykorvat haukkuvat koko ajan. Eipä pidä paikkaansa.
Turkki on muhkea."Mitä emäntä juttelee?"
Valokuvamallina olo ei ollut kovin kiinnostavaa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Klikkaa kirjekuorta ja kirjaudu omaan sähköpostiisi. Kommentti tulee siis sähköpostiini ja kommentti osassa näkyy vain lähettäjän nimestä tai oman asetuksesi mukaan.