sunnuntai 22. lokakuuta 2017

Patikkayllätys

Tänään sain mukavan yllätysviestin. Kysyttiin kiinostaisikko lähteä patikoimaan. Tottahan toki... Ensin suuntana oli Kometto, mutta se muuttuikin Markonpalon patikkaretkeksi lisäten omia polkuja. Tavalliseti tämän retken kuljen noin kolmessa tunnissa, mutta nyt innostuimme pysähtelemään ja kuvaamaan, niin retki venähti lähemmäs viittä tuntia. Kiitos retkikavereille. Mukavaa oli. Otetaan uusiksi eri suuntaan.
Jos haluat nähdä kuvat isompana, niin klikkaa kuvan päältä. 
Talvi tekee tuloaan.


Putousta kuvatessa vierähti tovi.
Huurteiset puut olivat värisevyltään kauniin pehmeitä.Kuurainen taimikko hohti auringopaisteessa kilpaa retkeläisten kanssa.Vaaran päällä kasvaa ihania vanhoja puita, jotka ovat jo pökkelöityneitäkin. Pinta oli rosoista,

Täällä asuu varmastikin meninkäinen.....
Melekosie pahkapuita oli halattavaksi asti.Kuuraiset ouut ovat vain niin ihania auringon lämpinen väri lisää niiden kauneutta.

1 kommentti:

  1. Harmillista, että näillä merkityillä reiteillä on niin vähän kulkijoita, että polut kasvavat umpeen.
    Upea reissu, upeita kuvia. Minulla oli harmillisesti kuvissa niitä linssin huurun aiheuttamia sumentumia. Oppia ikä kaikki. Seuraavalla kerralla mukana on myös mikrokuituliina. Kiitos vielä kerran.

    VastaaPoista

Klikkaa kirjekuorta ja kirjaudu omaan sähköpostiisi. Kommentti tulee siis sähköpostiini ja kommentti osassa näkyy vain lähettäjän nimestä tai oman asetuksesi mukaan.