maanantai 30. huhtikuuta 2018

Tietokone ongelmia.

Pöytäkoneeni elää omaa elämäänsä. Välillä pelaa ja välillä ei. Kaikki konstit on kokeiltu. Vaihdettu koneen käyttäjää, piuhoja, näyttöä ja kiskottu johtoja kesken kaiken. Sitten kun armon kone päättää toimia se toimii moitteettomasti. Seuraavalla kerralla se ei taas toimikkaan. Ja taas toimii...... Kopioin vanhoja kuvia ja totesin, että pitää jatkossa heti heittää ylimääräiset kuvat pois. Koneella oli hirmuisesti sellaisia kuvia joita en missään nimessä tule tarvimaan. Kamerassakin oli paljon uusia kuvia odottamassa siirtoa. Laitan tähän vain muutaman.
Pulmuset pysähtyivät tankkaamaan päiväksi ja lensivät sitten pohjoiseen.Västäräkistä vähäsen. Tosin tästä on jo kauan aikaa.Riitelyäkin ilmeni.


Mustarastas ilahduttaa kauniilla laulullaan iltaisin.


Taas yksi maastoutunut pönttö pääsi kuvaan. Pöntöthän ovat viime vuoden syntymäpäivälahjoja. Lupasin raportoida mikä on tilanne. Tuleeko pesiöitä. Tässä en ole vielä nähnyt liikehdintää. Tosin tämän pöntön luo pitää mennä vielä lumikenkien kanssa.

Tämä pönttö saa kylpeä auringossa. Tässä pöntössä kävi lintu, mutta silloin ei ollut kamera mukana.

Pihapihlajassakin on pönttö odottamassa asukkaita.

Ruokintapaikat saavat sellaisiakin ruokailijoita joita en kaipaa, mutta toivotaan että pöllöt ja ketut tulevat perässä.

Kirkonkylälläkin oli vastaava vierailija.

Pellonreunassa olevaan pönttöön näyttää menevän asukas.


Tämä pönttö on ollut tähän asti vain talvipönttönä. Nyt sinitiainen osoittaa kiinnostustaan. Pönttö on vain ulkooven vieressä. Saa nähdä hyväksyykö levottoman paikan.

Muurahaiset ovat heränneet.

Leppälässä on kolme poroa etsimässä pälviä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Klikkaa kirjekuorta ja kirjaudu omaan sähköpostiisi. Kommentti tulee siis sähköpostiini ja kommentti osassa näkyy vain lähettäjän nimestä tai oman asetuksesi mukaan.