sunnuntai 5. elokuuta 2018

Yölintu- yhtyeen konsertti Puolangalla

Uusi tietokone pelittelee, joten blogi jatkuu. Olen käynyt aika paljon metsässä kuvaamassa, marjastamassa ja kuten tiedätte linnut ovat yksi lempikohteistani. Blogitauon jälkeen jatkuu lintuteemalla. Tosin nyt on vähän eri linnusta kysymys. Yölintu konsertoi Puolangalla.

Puolangan tanssimusiikin ystävät ry yhteistyökumppaneineen oli järjestäjänä. Itse olin talkoissa. Kuvatessa keskityn hommaan, joten silloin en oikein huomaa jutella ihmisten kanssa.

Väkeä oli kohtalaisesti elokuun sunnuntaipäivään nähden. Enää ei ole paljoa lomalaisiakaan. Arviolta 200-250 lipun ostajaa oli. Lisäksi nauhan toisella puolen oli kuuntelemassa kourallinen liputtomia. Lipun hinta oli vain 10€, joten ihmettelin niitä, jotka kuuntelivat koko konsertin liputtomana. Kukin taablaa tyylillään.

Kun soitto alkoi, alkoi myös vesisade. Onneksi se kesti vain tuokion, joten eipä tuo menoa hidastanut. Tanssilattia oli sitkas( asvaltti ja kiveys) Se ei estänyt, sillä muutama pari pyörähteli tyylikkäästi. Tanssia oli mukava seurata. Itse keskityin lipun myynnin jälkeen valokuvaamiseen, jolloin tanssinhytkekin jäi vähäiseksi. Välillä istuin kuuntelemaan. kameran kautta pääsee katsomaan esiintyjien ilmeitä ja antautumista. Hyvin yhtye vetikin, vaikka varmaan su päivänä ei olekaan paran vire vetää keikkaa. Aluksi ajattelinkin, että yhtye on vähän jähmeä, mutta vauhtiin päästyään hyvä fiilis tarttui minuunkin. Loppupuolen hassuttelu oli mukavaa seurattavaa. Arvostan sellaista heittäytymistä. Tosin nautin myös rauhallisuudesta ja syvällisyydestä.Puolangalla on asukkaita noin 2700 hlö. Lipun ostajia % oli aika hyvä. 
Loppuun heittelen vain kuvia ilman kuvatekstejä. Nukkumatti kuiskuttelee, kun aamulla on töihin meno. Lisään kuvatekstejä ja poistelen liikoja kuvia, kun/jos  jaksan.

Jos haluat nähdä kuvan suurempana, niin klikkaa kuvan päältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Klikkaa kirjekuorta ja kirjaudu omaan sähköpostiisi. Kommentti tulee siis sähköpostiini ja kommentti osassa näkyy vain lähettäjän nimestä tai oman asetuksesi mukaan.