maanantai 4. toukokuuta 2015

Vappu aamu

Olin kuvauskurssilla Kuusamossa. Kurssilla oli 15 kurssilaista. Opettajina toimivat Olli Lamminsalo ja Jarmo Manninen. Porukka jaettiin kahtia ja minulle vetäjäksi valikoitui Olli. Voinpa suositella Ollin järjestelyjä muillekin.
Vappu aamu alkoi oikein mukavasti. Herätys tosin oli minullekin aika aikainen varsinkin, kun uni ei meinannut tulla ja uni oli rikkonaista. Nousin ylös ennen kello kahta. Suuntana oli teerien kuvauskojut. Itse halusin kokeilla makuukojua.


Tälläisistä kuvauskojuista kuvasimme.


Kauaa ei tarvinnut odotella, kun teeret jo tulivat taistelemaan. Odottelun kruunasi upea pieni - 8 C pakkasaamu upealla auringonnousullaan. Harmi vain, kun en tajunnut vaihtaa toista putkea, että olisi saanut teerenkin mahtumaan mukaan tähän väriloistoon.

Kuvia tuli oltettua viikonlopun aikana paljon. Kuvien läpikäyminen vie aikaa ja haluttaa lähteä tänäänkin kuvaamaan, kun on tulossa hieno päivä.

Teeret soitimella


Ensin uhiteltiin toisille ja pientä kahinointiakin oli.


Mittelyä, kun akkaa ei näkyvissä.

Taistelujen välillä ukkoteeri torkahti kesken ruokailu.


Torkahdus kestää vain hetken ja taas ollaan valppaana.
Tuleeko tuolta akka tai haastaja

Ei hätää.... tankkaanpa välillä

Joko nyt pääsisi toimiin.
Älä tuu lähemmäs!

Usko jo


Kolmaskin tulee
Ei näy mitään, hohoijaa....

 Naaras saapuu


EIKÖ SANA KUULU

KAKSI NAARASTA SAAPUI


Taistelu kiihtyy
...ja kiihtyy

 Ja ei kun vain kiihtyy kun akat katselee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Klikkaa kirjekuorta ja kirjaudu omaan sähköpostiisi. Kommentti tulee siis sähköpostiini ja kommentti osassa näkyy vain lähettäjän nimestä tai oman asetuksesi mukaan.