perjantai 4. syyskuuta 2015

Punarinta 2

Aamu oli tylsä ilman suhteen. Ei oikein sävyjä ja mietin, että lähdenkö kuvaamaan. Päätin että olkoon. Siivosin, tylsä... Kaupassakin piti käydä. Palatessa kuulin taas punarinnan äänen. Se oli maassa aivan selkävi takana. Voi ei, minulla on kamerassa väärä putki. Äkkiä vaihtamaan. No eihän sitä lintua enää näy. Hetken siinä katsoin, mutta tuli kylmä. Laitoin vaatetta ja päätin etten luovuta. Siihen lintu sitten tulikin vähän matkan päähän. Varjossa vain lymyili. Muutaman kuvan sain. Aurinko välillä paistoi välillä oli pilvistä. Juuri kun tajusin, että lintu lähtee lentoon en ehtinyt muuttaa säätöjä. Jäipähän taas kohteesta kuvattavaa myöhemminkin... Iloiseksi tulin kuitenkin. nyt jaksaa taas jatkaa siivoamista, kun "äitilintuni" kävi kannustamassa.

Päivitin pari uutta kuvaa illan hämärästä. Lintu oli touhukkaana, mutta en saanut teräviä kuvia madon nappaamisesta. Pari uutta kuvaa kuitenkin.
Luin jostakin lintukirjasta kuvauksen, jossa oli kuvaus: Pieni pitkäjalkainen ketterä ja utelias lintu. Ihmettelin silloin, että miten niin pitkäjalkainen.... Mutta on sillä todellakin aika pitkät ja ohuet jalat. Ei tosin kaahlaajille pärjää.


Kuvakusessa oli myös että pallomainen lintu. No niin on.

Kuvauksista viis sievä ja touhukas se on. Kiikarin vain tarvitsee nähdäkseen sen kunnolla.

Veikeän näköinen lintu seurattavaksai ja vikkelä.


Huomasin, että kohta lintu lähtee lentoon....

....en ehtinyt säätää kohdilleen, joten haastetta jäi.

Piillosta lintu esitteli kurkkuaan

Tämän jälkeen otin vielä pari kuvaa, mutta sitten en enää lintua nähnyt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Klikkaa kirjekuorta ja kirjaudu omaan sähköpostiisi. Kommentti tulee siis sähköpostiini ja kommentti osassa näkyy vain lähettäjän nimestä tai oman asetuksesi mukaan.