sunnuntai 20. joulukuuta 2015

Puolangan kansalliset hiihtokilpailut

Eilen kävin harjoittelemassa valokuvaamista. Aiheena liikkuva kohde vaikeissa olosuhteissa. Puolangan kansalliset hiihtokilpailut oli hyvä paikka. Ilma oli harmaa, kostea ja kilpailijat nopeita. Keli oli liukas ja suksi kulki eteen päin mallikkaasti. Otin suurimmasta osasta kilpailijoita kuvan heidän tullessa maaliin. Kuvasin myös kilpailijoita sivulta, että olisin saanut vauhdikkaita kuvia, mutta olosuhteet olivat sen verran haasteelliset, että nopeassa kilpailussa kuvista ei tullut hyviä. Täytyi käyttää suurta ISO lukua ja se vaikutti kuvan laatuun. Välillä linssi meni sumeaksi, vaikka minulla olikin suojaus kunnossa. Ilman kosteus oli vain sen verran suuri. Laitan muutaman kuvan tänne. Jos joku kilpailija haluaa oman kuvansa tänne blogiin, niin laita viesti minun sähköpostiin eilamheikkinen@gmail.com. Kerro kilpailunumerosi, niin katson onko sinusta kuvaa. Poistan myös, jos olen nyt laittanut sinun kuvan etkä halua sitä tänne.

Lisäsin tänne kuvia 21.12.2015 JA 23.12.2015

Poistin sivuilta suurimman osan kuvista 9.1.2016, koska ne ovat tyyliltään saman kaltaisia. Luulen, että suurin osa on nähnyt kuvansa. Tallessa ne kuitenkin ovat.
Lähtötunnelmia
Miesten yleisensarjan voittaja Niko Koskela maalisuoralla

M18 kilpailijoita. Kuvaajalle kirkas hiihtoasu oli helpompi tarkentaa. Miksi sitä en tiedä.

Loppusuoralla


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Klikkaa kirjekuorta ja kirjaudu omaan sähköpostiisi. Kommentti tulee siis sähköpostiini ja kommentti osassa näkyy vain lähettäjän nimestä tai oman asetuksesi mukaan.